Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het aanmaken van een evenementprofiel of over het toevoegen van jouw evenementen op de sportevenementenkalender? Bekijk dan de veelgestelde vragen om te kijken of jouw vraag er tussen staat! 

Meest gestelde vragen

Waarom moet ik een clubprofiel aanmaken?

Zodat je zichtbaar bent op alle aangesloten platformen voor toekomstige sporters!

Om je clubprofiel op te slaan moeten alle verplichten velden ingevuld worden, waaronder de KvK naam en nummer, de algemene beschrijving, het logo en de headerfoto etc. Let op: het logo mag maximaal 150 x 150 pixels zijn. Daarnaast moet je boven het kopje 'opslaan' aanvinken dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring.

Typ minimaal 3 letters van de sport(bond) in het invulveld. Daarna verschijnen daaronder suggesties die je aan kunt klikken. Wil je meerdere sporten / sportbonden toevoegen? Vul ze dan één voor één in. Let op: je kan pas een sportbond toevoegen nadat je minimaal één sport hebt toegevoegd

Hulp nodig?

Heb je een vraag die niet tussen de veelgestelde vragen staat? Neem dan contact op met het NOC*NSF Sport Supportteam via de onderstaande knop. 

Neem contact op

NOC*NSF Sport Support

Hulp nodig met het aanmaken van een evenementprofiel? Of heb je vragen over het toevoegen van jouw sportevenement? Wij helpen je graag! 

Neem ook eens een kijkje op de 'Veelgestelde vragen' pagina. Misschien staat het antwoord daar wel bij. Kom je er echt niet uit? Dan kan je via de contactpagina jouw vraag stellen!